Wallet Ninja – multifunkcionalni alat

69.00kn

Wallet Ninja

je veličine kreditne kartice, ovaj odličan multi-alat koji sa svojih maštovitih 18 alata vam može spasiti život, a osim toga, stane u vaš novčanik! Nikad ne hrđavi, ne svija se, ma praktički je neuništiv! Što sve može? Može biti odvijač za naočale, stalak za vaš pametni telefon, otvarač boca (veeeliki lajk!), otvarač za konzerve te još mnogo toga.

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete besplatnu poštarinu i na ostale proizvode !

Kategorije: ,

Opis

Sve-u-jednom alat
Može poslužiti kao otvarač za boce, otvarač za pisma, odvijač…
Malih je dimenzija te je diskretan i lako prenosiv
Otporan na hrđanje i savijanje
Koliko često se nađete u situaciji da vam je potreban nekakav mali, jednostavni alat, ali vam nije pri ruci? Ako vam je potreban brz i jednostavan način za otvaranje pisama ili kartonskih kutija, ili vam je samo potreban otvarač za pivo, Wallet Ninja je idealna stvarčica za vas!

Wallet Ninja je sve-u-jednom alat koji vam može pomoći pri malim životnim izazovima: kao otvarač za pisma, odvijač, metar i sl. Ovaj alat je izdržljiv te se nikada neće saviti ili zahrđati.

Wallet Ninja ima šest ureza hex matica, četiri različita odvijača, otvarač za boce, otvarač za pisma, otvarač kutija… Općenito govoreći, ima sve potrebne alate koji su vam potrebni svaki dan!

Još jedna dobra stvaru u vezi ovog malog alata je njegova sposobnost da bude diskretan. Možete ga staviti u novčanik, džep hlača ili jakne… i biti bezbrižni.

Ovo je stvarno cool mali, prijenosni alat koji ćete željeti imati uz sebe cijelo vrijeme!

Wallet Ninja - multifunkcionalni alat Wallet Ninja - multifunkcionalni alat

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Wallet Ninja – multifunkcionalni alat”
Ocjeni i dobi kupon :D

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *