Akcija!

Sunčane naočale Polaroid DL2

99.00 kn s PDV-om

Sunčane naočale Polaroid DL2

  • Polarized – polarizacijski filter je poseban sloj koji umanjuje bliještanje refleksnih vodoravnih površina poput vode, snijega ili stakla
  • CE certifikat – naočale s oznakom CE ispunjavaju europske zahtjeve kvalitete u pogledu UV filtera, propusnosti sunčeve svjetlosti, optičke točnosti, dizajna okvira i uporabe antialergijskog materijala
  • UV 400 – oznaka UV 400 oznaka je filtra koji apsorbira 100 % UV zračenja
  • Uz svake Polaroid sunčane naočale dobivate zaštitnu futrolu.

1 na zalihi

Kategorija:

Opis

Polarized
Polarizacijski filter je poseban sloj koji umanjuje bliještanje refleksnih vodoravnih površina poput vode, snijega ili stakla. Polarizirane sunčane naočale blokiraju UV svjetlo i vodoravno zračenje, dopuštajući samo okomitom svjetlu da prodre u oko. Kod polariziranih leća boje su realnije i jasnije, slika nije tako svijetla. Oko može prepoznati veće detalje i na taj se način smanjuje zamor očiju. Sunčane naočale s polariziranim staklima posebno su pogodne za vozače i sportaše.

CE certifikat
Naočale s oznakom CE ispunjavaju europske zahtjeve kvalitete u pogledu UV filtera, propusnosti sunčeve svjetlosti, optičke točnosti, dizajna okvira i uporabe antialergijskog materijala. Ove naočale su u skladu s Europskom Direktivom 89/686/EEC i u skladu su sa standardima STN EN ISO 12312-1.

UV 400
Oznaka UV 400 oznaka je filtra koji apsorbira 100 % UV zračenja. Leće sa zaštitnim filtrom UV 400 štite oči od UVA, UVC i UVB zračenja. UV filter se nalazi u materijalu leće i potpuno je neovisan o stupnju nijansiranja.

Uz svake Polaroid sunčane naočale dobivate zaštitnu futrolu.

Sunčane naočale Polaroid DL2 super popust

Sunčane naočale Polaroid DL2 super popust

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Sunčane naočale Polaroid DL2”