OŠTRAČ ZA NOŽEVE 28cm

119.00 kn s PDV-om

Šipka za oštrenje noževa, najbolje profesionalno oštrenje noža 
  • Čelična šipka izrađena je od ugljičnog čelika i presvučena nikal-kromom; fina površina čelične šipke sprječava oštećenje reznog ruba prilikom oštrenja.

  • Čelična šipka za oštrenje noževa namijenjena je svim vrstama noževa, noževima za oštrenje, noževima hrskavice, malim kuhinjskim noževima, noževima za voće, dugim noževima za voće, kuharskim noževima itd. Kako bi zadovoljili vaše potrebe za oštrenjem.
  • Gusta pila – pila je ujednačena i učinak oštrenja je trenutačan, zbog čega vaš tupi nož ponovno postaje oštar.
  • Ergonomska ručka od polipropilena koja se lako hvata s rupom za vješanje .; gumeno dno otporno na klizanje znači da je oštrilom lako rukovati i da ostaje na mjestu tijekom uporabe.

  • Brzo, sigurno i jednostavno za upotrebu. Šipku nakon pranja potpuno obrišite i objesite na hladnom mjestu da se osuši na zraku; nemojte stavljati brusilicu u perilicu posuđa
Kategorija:

Opis

Koliko god zvučalo kontraintuitivno, oštriji nož je sigurniji nož! Tupa oštrica noža je ono što nas mami na loše navike tijekom rezanja. Dodani pritisak rukama i nepotrebni pokreti ruku mogu uzrokovati da prsti budu tamo gdje ne želimo! Stoga je neophodno da oštrice držimo oštrim.

Kako koristiti svoj štap Koliko god čudno zvučalo, brušenje noža pod pogrešnim kutom zapravo može učiniti vaš nož manje učinkovitim! Važno je nož brusiti pod kutom od 15-20 stupnjeva. Što se više udaljavate iz tog kuta, to će vaša oštrica biti manje učinkovita!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “OŠTRAČ ZA NOŽEVE 28cm”