Akcija!

ELEKTRIČNA ČETKA ZA ČIŠĆENJE

399.00kn 239.00kn

IDEALNO ZA: Čišćenje pločica, podnih pločica, spojeva, tuš kabine, naplataka automobila

✅ Uključena 3 nastavka s kojima možete doseći teško dostupna mjesta

✅ Kako temeljito očistiti kupaonicu? Pravi proizvodi i krpe za čišćenje nisu dovoljni. Hurricane Spin Scrubber električna je rotirajuća četka koja čisti brže, jednostavnije i bolje postojane prljavštine. Čak i stare, prljave podne pločice, pločice i malteri ne predstavljaju izazov Hurricane Spin Scrubber .

✅  Hurricane Spin Scrubber ima do 3000 niti i radi pri 300 o/ min.

✅ Lako uklanja kamence i prljavštinu. Ova bežična četka ima snažnu bateriju tako da ne morate kupovati baterije ili se baviti kablovima.

✅ Zahvaljujući tri različita poklopca četkice, Hurricane Spin Scrubber savršen je za velike površine i uske praznine. Konusni sloj temeljito čisti teško dostupne kutove i rubove, a velika ravna četka savršeno se uklapa u pod, zidove ili tuš kabinu. U kompletu se nalazi i polukružna četka s svestranom upotrebom – idealna za čišćenje slavina ili sudopera. Za upotrebu četkice vam nisu potrebni deterdženti, sve što trebate je umočiti u vodu i možete započeti s čišćenjem.

✅ Produžni držak koji se lako montira doći će gotovo do bilo kojeg mjesta i nećete se morati penjati na stolicu ili ljestvama da biste stigli do prljavog mjesta. Ručka također znači da nema više neugodnih bolova kod savijanja i bolova u leđima tijekom čišćenja.

 

3 na zalihi

Opis

KOMPLET SADRŽI: 

✅ Uređaj s konveksnom četkom

✅  Hurricane Spin Scrubber ima do 3000 niti i radi pri 300 o/ min.

✅ Ručka za proširenje

✅ Stožasta četka

✅ Ravna četka

✅ Napajanje preko utičnice, 60 minuta rada

✅ Proizvod upakiran u originalnoj zaštitnoj ambalaži

 

 

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Možda će vam se također svidjeti…