POVRAT I ZAMJENA

Jako nam je bitno da ste zadovoljni sa svojom narudžbom i ako iz bilo kojeg razloga nisi, možeš ju vratiti za povrat novca ili zamjenu pod uvjetom da:

 

– artikl mora biti dostavljen nazad nama u roku od maksimalno 5 kalendarskih dana od primitka

– artikl nije korišten i u originalnom je stanju

– artikl nije uprljan ili nema miris cigareta, parfema, hrane, znoja itd.

– artikl nema dlaka kućnih ljubimaca

– artikl nema bilo kakvo drugo oštećenje

 

 

Povrat treba biti dostavljen nazad nama u zakonskom roku od maksimalno 7 dana od primitka paketa dostavnom službom po tvom izboru.

Povrat novca izvršava isključivo na tvoj bankovni račun (ili račun člana obitelji ili prijatelja ako tako želiš) pa te molimo da pripaziš da su ime i prezime te IBAN vlasnika računa točno napisani u mailu. Ukoliko nemaš IBAN na koji ti možemo vratiti novac, molimo te da ne odabireš ovakav način plaćanja kod naručivanja. Podatke možeš poslat na: info@superpopust.hr

Poštarinu za povrat pošiljke plaća kupac. Troškove poštarine povrata artikla pokrivamo mi jedino u slučaju kada našom pogreškom slučajno dobiješ pogrešnu veličinu, boju, artikl i sl. od onoga što je naručeno; molimo da u tom slučaju pošalješ email sa brojem svoje narudžbe na info@superpopust.hr kako bi ti mogli pomoći.

 

Ako te zanima naš savjet, savjetujemo pošiljku poslati Hrvatskom Poštom kao preporučenu pošiljku (dobit ćeš broj za praćenje paketa) i vrijednosnu pošiljku kako bi bila sigurna da je pošiljka osigurana i da imaš dokaz da je poslana.

Molimo te da artikl pažljivo zapakiraš (ne mora biti naša originalna ambalaža) pošto ne možemo prihvatiti povrate oštećene u tranzitu zbog lošeg pakiranja.

Troškovi poštarine se refundiraju.

Osobno donošenje povrata i/ili zamjena nije dozvoljeno i neće biti prihvaćeno kao ni slanje autobusom i sl., sve povratne pošiljke moraju se vratiti isključivo slanjem dostavnom službom po tvom izboru.

Svaka povratna pošiljka bit će detaljno pregledana pri obradi. U nesretnom slučaju da vraćeni artikl ne ispunjava sve uvjete navedene na ovoj stranici, isti će nažalost biti odbijen i pošiljka vraćena nazad kupcu o njegovom trošku.

Poslat ćemo ti email obavijest kada tvoja pošiljka bude obrađena i nakon toga, povrat novca će biti vidljiv u roku od par radnih dana, a maksimalno u roku od 10 radnih dana ovisno isključivo o tvojoj banci i kartičarskoj kući. Važno je, dakle, primjetiti da email potvrda neće stići kada nam se tvoj paket dostavi i/ili kada ga podignemo u poštanskom uredu, nego kada se paket obradi. Rok obrade paketa jednak je roku u kojem kupac mora vratiti artikl nazad nama – dakle, povrati se obrađuju unutar 7 kalendarskih dana od primitka. 

Pakete s otkupninom NE PREUZIMAMO

Obavezno u povratnom paketu napišite što želite u zamjenu ili pak IBAN račun na koji želite povrat novca!

U slučaju poteškoća sa obradom povrata (npr. krivo ispunjeni podaci, neispunjeni obrazac, pošiljka poslana bez obrasca itd.), obavijestit ćemo te o tome na tvoju email adresu i zatražiti točne podatke pa te molimo da pažljivo napišeš svoju email adresu kod naručivanja. Ukoliko na poslani email ne dobijemo odgovor u roku od 7 kalendarskih dana, nećemo imati drugog izbora nego vratiti ti tvoju pošiljku pošto povrat novca ne možemo izvršiti ako nemamo tvoje točne podatke za povrat.

Essay writers are a excellent source of earnings, as they can take on many jobs at one time. You shouldn’t just employ the best, essay help but also ask for the most up-to-date and most revolutionary ideas that you may apply to your enterprise.